top of page

ONS TEAM

30 jaar ervaring

sinds

1989

ONS BEDRIJF

Alles onder één dak: Tuinarchitectuur, Tuinaanleg en Tuinonderhoud. Hiermee kan Tuinen Decock uit Roeselare (Oekene) als geen ander inspelen op alle tuinbehoeften, gaande van concept en realisatie tot en met de optimale verzorging van alle tuinen, groot en klein.

Tuinen Decock is door Vincent Decock opgestart in 1989. Toen combineerden we ons tuinaanlegbedrijf met ons tuincentrum. Door de jaren heen besloten we om ons toe te spitsen op de tuinaanleg. Nu staat ons team van ervaren vakmannen én een tuinarchitect klaar om uw tuin onder handen te nemen. Wij willen uw tuin volledig uitwerken zodat u geen beroep hoeft te doen op meerdere bedrijven voor het ontwerp, de aanleg en het onderhoud van uw tuin.

Tuinen Decock '97

Een typisch familiebedrijf waar ieder familielid zijn specifieke taak heeft en daarenboven garant staat voor een optimaal overleg en coördinatie tussen de verschillende activiteiten binnen een opdracht. Alleszins een grote luxe voor de klant met als gevolg een gegarandeerde en resultaatgerichte efficiëntie, een uniek kwaliteitsaanbod en bovendien een prijsgunstige uitvoering zonder communicatiestoornissen. Dus bij Tuinen Decock géén van het kastje naar de muur toestanden als gevolg van het werken met verschillende (onder)aannemers en uitvoerders.

 

Bij Tuinen Decock streven wij de perfectie na: alles moet correct en perfect afgewerkt zijn. Na al die jaren is dit ondertussen onze grootste troef geworden.

Wij realiseren droomtuinen in volledig West-Vlaanderen. Particuliere tuinen, maar ook tuinen van bedrijven nemen wij onder onze hoede. Met méér dan 25 jaar ervaring en tientallen succesvolle tuinprojecten is ook uw tuin in goede handen bij Tuinen Decock.

 

Ons bedrijf is gelegen in de Sint-Eloois-Winkelsestraat 89 te Oekene nabij Roeselare.

bottom of page